Derfor er det vanskelig å få variasjon i maten og kreativitet i matlagingen
Barn leker. Ikke vi.
Hvis det står i oppskriften så følger vi det. Vi er ikke flink til å finne på noe annet vi kan bruke i stedet. Derfor går det mye av det samme.
Så hvordan skal du få den variasjonen, når du ikke er kreativ?
Kreativitet er ikke problemet, fleksibilitet er.
Det er en grunn hvorfor matbloggere kan gi ut flere kokebøker, mens vi spiser mye av det samme.
For de LAGER oppskrifter, mens vi FØLGER oppskrifter.
I stedet for å pugge ideer som “pinnekjøtt på 10 måter” eller “10 oppskrifter med pinnekjøtt”
Hvorfor ikke lære hvordan du lager en glaze og tilberedning av ulike type kjøtt og fisk i stedet? Kan du INGRREDIENS + SMAK så kan du mikse og trikse som du vil. Da kan du spise nesten hva som helst og bare variere med forskjellige sauser, dipper, glazer, marinader og dressinger.
For hva er egentlig kreativitet?..
Fleksibilitet gir variasjon i hverdagsmaten.
Derfor må vi gå fra slavisk til Freestyle matlaging.
Bli en skikkelig Kjøkkenrebell og lage mat på DIN måte.
Leke litt mer.